canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

Cartoon Network

Cartoon Network kanal bilgileri; Cartoon Network TBS Avrupa tarafından 1992'de yayına sokulmuş uluslararası bir çizgi film kanalıdır. Cartoon Network Türkiye ise ülkemizde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan'da yayın yapan bir koludur. Cartoon Network  Türkiye'de ilk olarak 7 Eylül 2007 tarihinde şifresiz yayına başlamıştır. Yayınını Cartoon Network İngiltere'den Ocak 2008'e kadar almıştır.

Cartoon Network  kanalı Eylül 2007'den sonra yaklaşık 3 ay içerisinde Doğan Holding Medya Kuruluşu Cartoon Network'ün Türkiye'de yayın lisansını almış bir takım çizgi dizilerinin dublajını yapmış ve 2008'in jeneriğini Cartoon Network Europe tarafından temin etmiştir. Cartoon Network  kanalı 2008 yılında "Benim kanalım Türkçe, Cartoon Network Türkiye'de!" sloganıyla Türkiye versiyonu yayınını başlatmıştır.

Cartoon Network kanalında yayınlanan çizgi dizilerin bazıları şöyle sıralanır; 6teen, Adventure Time with Finn and Jake, Harika Casuslar, Bakugan, Bakugan: Gundalian Invaders, Batman: The Brave and the Bold, Ben 10, Ben 10: Ultimate Alien, Kamp Lazlo, Kod Adı: Afacanlar, Garfield, Generator Rex, Hero: 108, Johnny Test, Flapjack'dir.

Cartoon Network kanalını canlitvde ile ücretsiz olarak izleyebilirsiniz...