canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

Dream Tv

Dream TV kanal bilgileri; Dream TV kanalı Türkiye'nin adını duyurmuş sayılı televizyon kanallarından biridir. Dream TV kanalı yabancı ve Türkçe pop-rock müzik kanalıdır. Dream TV kanalı Türkçe Rap şarkılar ve şarkıcıların performanslarını da  yayınlar. Dream TV kanalında video kliplerin yanı sıra sinema programları, Türkiye'deki müzik festivalleri ile ilgili programlar da bulunmaktadır.

Dream TV kanalı Digiturk, D-Smart, Teledünya, Türksat Kablo TV, Filbox ve Türksat uydusundan SD ve HD yayın yapmaktadır. Dream TV kanalında konser yayınları ve yabancı müzik klip yayınları ile kendisine özgü seyircisini yakalamıştır.

Dream TV kanalında yayınlanan programlardan bazıları şunlardır; Ana Sahne, Dream 10, Popcorn, 4x4, Advanced, Dans @, Dream Haber, Dream Haftasonu, Dream Hits, Eskici, Lirix, Rock Me, Yepyeni, 10 Dakika Ara, Punkart, Sadece Türkçe, Avrupa 20, Müzik Hattı, T-Rock, T-Rap, Hayal Sahnesi, Evdeki Ses

Dream Tv kanalını canlitvde ile canlı ve HD olarak donmadan izleyebilirsiniz. Dream Tv kanalını bilgisayarınızdan, tabletinizden ve cep telefonunuzdan HD kalitesinde izleyebilirsiniz.