canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

FB Tv

Fb Tv kanal bilgileri; Fb Tv kanalı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi televizyon kanalıdır. Fb Tv kanalı Fenerbahçe hakkında transfer haberleri, maç yayınları ve Fenerbahçe Spor Kulübünün faaliyet gösterdiği bir çok spor dalına ait haberler ve spor karşılaşmalarını yayınlar. Fb Tv kanalında özellikle Fenerbahçe taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği bilinmektedir. Fb Tv kanalı Türksat uydusu üzerinden ve çeşitli dijital televizyon platformlarından yayın yapar ve Türksat uydusundan şifresiz ve canlı olarak yayın yapan Türkiye'nin Futbol Kulübüne ait tek kanalıdır.

FB Tv kanalı spor haberleriyle ve olaylara yaklaşımıyla Fenerbahçeliler dışında da tüm sporseverlere hitap eden, çeşitli programlarıyla da her kesimin ve her yaştan insanın kendini bulabileceği yayınları ile tüm sporseverlerin hizmetindedir. Fb Tv kanalında sadece futbol müsabakaları değil Fenerbahçe Spor Kulübüne ait olan diğer spor dallarının maçları ve gündemi izlenebilir. Fb Tv kanalında yayınlanan Fenerbahçe Spor Kulübüne ait diğer spor dalları şunlardır; Basketbol, Voleybol, Boks, Atletizm, Kürek, Yelken, Masa Tenisi, Yüzme ve Senkronize Yüzme'dir.

Fb Tv kanalında yayınlanan programlardan bazıları şunlardır; 2F 1B, 7'de Dokuz, Avrupa'dan Futbol, Can Bartu ile Futbol Gündemi, FB TV Haber, Futbol Dosyası, Günaydın Fenerbahçe, Hastalıkta Sağlıkta, Maç Başlıyor, Maç Kaç Kaç, Maçın Ardından, Sinema Sinema, Smaçör, Spor Magazin, Sportif, Stüdyo Futbol, Yer 6'dır.

Fb Tv kanalını websitemiz üzerinden canlı ve Hd kalitesinde donmadan izleyebilir, cep telefonlarınızdan, bilgisayarınızdan ve tabletinizden takımızın maçlarını spor karşılaşmalarını ücretsiz izleyebilirsiniz...