canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

Gs Tv

Gs Tv kanal bilgileri; Gs Tv kanalı Galatasaray TV olarak da bilinir. Gs Tv kanalı Galatasaray Spor Kulübünün resmi televizyon kanalı ve Galatasaray taraftarına takım hakkında en son transferleri, spor karşılaşmalarını ve Galatasaray tarihi hakkında bilgiler sunar. Gs Tv kanalında Galatasaray'ın maçlarını canlı anlatımlarla yayınlar. Gs Tv kanalı futbol'un yanı sıra Galatasaray Spor Kulübünün Bayan ve Erkek Basketbol, Bayan ve Erkek Voleybol, Yüzme, Kürek, Yelken, Su Topu, Binicilik gibi sporlarını da yayınlar.

Gs Tv kanalı internet aleminde diğer Spor Kulüplerinin televizyonları gibi Galatasaray taraftarının en çok izlediği televizyon kanalı olma özelliğini taşımaktadır. Daha önceleri Türksat, D-smart ve Teledünya gibi platformlardan da yayın yapmakta idi fakat daha sonra Digitürk üzerinden ve internet üzerinden taraftarın sesi olmaya devam etmiştir.

Gs Tv kanalında yayınlanan programlardan bazıları şunlardır; Mekteb-i Sultani, Aslan Meclisi, Gerçekleri Tarih Yazar, Sarı mı Kırmızı mı?, Filenin Yıldızları, Avrupa’dan Futbol, Hafta Sonu Keyfi, Onların Dünyası, Futbolun Mektebi, Sarı Kırmızı Deklanşör, Futboldan da Öte, Günaydın Cimbom, Ana Haber, İyi Geceler Cimbom, Parçalı Sevda, Güzel Oyun, Adanmış Hayatlar, Aslan Yuvası, Sağlık Hayattır, Beşte Beş, GSİDDAA, Check-In, 1'E 1'dir.

Gs Tv kanalı futbol'un yanı sıra Galatasaray Spor Kulübünün Bayan ve Erkek Basketbol, Bayan ve Erkek Voleybol, Yüzme, Kürek, Yelken, Su Topu, Binicilik gibi sporlarını da yayınlar.

Gs Tv kanalını canlitvde.com farkı ile ücretsiz ve HD kalitesinde donmadan izleyebilirsiniz. Gs Tv'yi websitemiz üzerinden cep telefonunuzdan, tabletinizden ve bilgisayarınızdan izleyebilir, Takımınızın maçlarını canlı olarak izleyebilirsiniz...