canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

Kral Tv

Kral TV kanal bilgileri; Kral TV kanalı Türkiye'nin ilk video müzik kanalıdır.  Kral TV kanalı eski yıllarda Star Tv yayın grubunun sahibi olan Cem UZAN tarafından 1994 yılında kuruldu. Kral TV kanalı ilk yayın anından itibaren Türk Müzik Tarihinde unutulmaz video klipleri yayınlayan Türkiye'nin ilk müzik kanalıdır.  Kral TV kanalı kurulduğu andan itibaren Türkiye'nin en çok izlenen müzik kanalının yanı sıra büyük bir izleyici kitlesine de sahiptir.

Kral TV müzik kanalı özellikle müzik sektöründe öncü olmuş ve 1995 yılında düzenlemeye başladığı KRAL TV MÜZİK ÖDÜLLERİ ile Türkiye'nin Grammy ödülü olarak görülmektedir. Kral TV kanalı hem VJ'leri hemde müzik sektörünün duayenlerini Türk halkının beğenisine sunmuştur.

Kral TV kanalı kendi seyirci kitlesine sunduğu video kliplerin yanı sıra Kral POP, Kral Avrupa, Kral World olarak yerli ve yabancı müziklerin Türk izleyicilerine ve Türksat, D-smart, Digitürk ve diğer televizyon platformları ile Dünya'ya sunuyor. Kral TV kanalı aynı zamanda Türkiye'nin sayılı radyolarından biri olan Kral FM'i de bünyesinde bulundurmaktadır.

Kral TV kanalında yayınlanan programlardan bazıları şunlardır; Kral TV Haber, Kral TV Müzik Yayını, Kral Müzik Ödülleri, Günün Klibi, Günün Sanatçısı, Günün Şarkısı, Kral Konser, İlk Kez Kral TV'de, Benim Albüm Hikayem, Benim Konser Hikayem, Benim Klip Hikayem, İlk Albüm Hikayem, Kral Fanlar, Kral Yerel, Kral Biyografi, Mehmet'in Gezegeni, Kral Tatil, Kral Siyaset

Kral TV kanalını web sitemiz üzerinden canlı olarak HD kalitesinde ücretsiz izleyebilirsiniz. Kral TV kanalını cep telefonlarınızdan, tabletinizden ve bilgisayarınızdan da rahatlıkla izleyebilirsiniz...