canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

POWERTÜRK TV

Powertürk TV kanal bilgileri; Powertürk TV kanalı Türkiye'nin müzik kanallarından biridir. Powertürk TV ağılıklı olarak  Türkçe pop ve rock tarzı video klip yayınlamaktadır. Powertürk TV kanalı "Önce Müzik" sloganıyla 2003 yılında yayın hayatına başlamıştır. Powertürk TV kanalı özellikle güncel Hit parçaların yanı sıra 1990'dan bugüne unutulmayan Hit şarkılara da yer vermektedir. Powertürk TV kanalı müzik piyasasındaki en son yenilikleri özellikle ekrana getirmektedir. Powertürk TV kanalı müzik sektörünün ünlü isimleri ve şarkıcıların hayatları ve video kliplerinin yanı sıra eğlenceli yarışma programlarını yayınlar ve  İstanbul'dan yayın yapmaktadır.

Powertürk TV kanalı Türksat ve bazı dijital tv platformları sayesinde bir çok ülkeden izlenebilmektedir. Powertürk TV kanalında yayınlanan programlardan bazıları ; % 100 Hit, 5 TE 5, Unutulmayanlar, Pop Sabah, Pop Favori, Yaz Akşamı, 24 Saat 1 Star, Müzik Haber, Pop Program, 40XPop, Klip Mesaj, Video Top, Eski Şarkılar, Adrenal-In, Sinevizyon, Albüm Arkası, Vj Siz, Sen Iste, Şarkılarımda Kilit, Sen de Gidersen, Star Panorama, Kulis'dir.

Powertürk Tv kanalı 7 gün 24 saat canlı olarak müzik yayını yapar ve  websitemiz üzerinden ister tabletten, ister cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan canlı olarak izleyebilirsiniz.