canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

YABAN TV

Yaban TV kanal bilgileri; Yaban TV kanalı 2006 yılında kurulmuştur. Yaban TV kanalı Türkiye'nin ilk ve tek yaban yaşamı ve doğa sporları kanalı olma özelliğini taşımaktadır. Yaban Tv kanalında balıkçılık, etik avcılık, atıcılık, okçuluk, dalış, off-road, yelken, dağcılık, havacılık, rafting, binicilik, yamaç paraşütü ve benzeri tüm doğa sporları programlarının yanı sıra, tarım, hayvancılık, bahçecilik ve pet programlarını da yayınlamaktadır.

Yaban TV kanalı av sporu severlerin ve avcıların en çok izlediği televizyon kanalı olma özelliğini taşımaktadır. Yaban TV kanalı dünyadaki benzerleri Outdoor Channel (ABD), Chasse et Peche (Fransa), Fieldsports (İngiltere) Caccia Pesca (İtalya) , Wild TV (Kanada) gibi kısa sürede tutkulu bir izleyici kitlesine ulaşmıştır.

Yaban TV kanalı kendine has üretim ve imal ettiği mallar ile de av severlerin en çok rağbet ettiği ürünleri üretmektedir. Yaban TV kanalını websitemizden ücretsiz izleyebilir bilgisayarınızdan, cep telefonunuzdan ve tabletinizden de izleyebiliceksiniz.