canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

a2

a2 kanalı ATV'nin kardeş kanalıdır. Turkuaz Medya grup tarafından Kasım 2016'da yayın hayatına başlayan kanal Atv'de yayınlanan dizilerin ağırlıklı olarak gösterildiği televizyon kanalıdır.

a2 günümüzde Türkiye'nin çok fazla dizi izlediği şu dönemde tam zamanında açılmış televizyon kanalı olma özelliğini taşımaktadır. a2 kanalı ayrıca ulusal televizyon kanalı durumundadır.

a2 kanalı tematik kanal olarak yayınlarına 1990'lardan günümüze kadar yayınlanan sevilen dizileri yayınlar ve bunlardan bazıları; Selena, Adanalı, Alemin Kıralı, Tövbeler Tövbesi, Sıla, Elveda Rumeli, Aliye, Avrupa Yakası, Doksanlar, Aşka Sürgün, Ezel, Huzur Sokağı, Çocuklar Duymasın, Melekler Adası, Asmalı Konak, Zerda Unutulmaz, Yahşi Cazibe, Hatırla Sevgili, Karadayı, Aşk Bir Hayal, Bir İstanbul Masalı, Parmaklıklar Ardında, Benim Annem Bir Melek, Canım Ailem, Şöhret, Aşk Ve Ceza, Süper Baba, Dadı örnek gösterilebilir.

a2 kanalı ayrıca Ziraat Türkiye Kupası yayınlarını da canlı olarak spor severlere ulaştırır. a2 kanalını canlıtvde farkı ile ücretsiz ve donmadan izleyebilirsiniz.

https://www.canlitvde.com/a2/