canlitvde’s diary

Canli tv de Türkiyenin ve Dünyanın bir çok televizyon ve radyo kanalını bir arada bulabiliceğiniz bir platform

EKOTÜRK

Türkiye'nin ilk yerli ekonomi kanalı olma özelliğini taşıyan EKOTÜRK TV, 15 Ekim 2018 tarihinde test yayınıyla izleyici karşısına çıktı. Hürriyet, Radikal, Vatan, Star, Çukurova Holding gibi tanınmış medya kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulunan Cengiz Özdemir tarafından kurulan EKOTÜRK TV, 22 Ekim Pazartesi günü test yayınlarını sonlandırmış ve normal yayına geçmiştir. Kanalın açılışına özel 22 Ekim Pazartesi tarihinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen "Cumhurbaşkanı Özel" programı ekranlara gelmiştir.

Kanalın iç yapımlarında hazırlanan özel programlar sayesinde, özellikle ekonomi ile ilgilenen kişieleri ekranda tutmak hedeflenmiş, genel izleyicinin ekranda kalması için ilgi çeken ve merak uyandıran programlar hazırlanmıştır.

"Türkiye'nin Ekonomi Ekranı" sloganıyla yayın hayatına başlayan EKOTÜRK TV, sadece Türkiye'de değil, New York, Londra, Brüksel, Moskova, Dubai, Pekin, Tokyo ve bir çok ülkede meydana gelen ekonomik gelişmeleri canlı yayınla izleyiciye sunmayı hedefliyor.

Aynı zamanda kanal kadrosunda; Murat Tufan, Artunç Kocabalkan, Ali Perşembe, Alpay Alptekin gibi piyasaların yakından tanıdığı isimler kanalın kadrosunda yer alırken, Hıncal Uluç, Sunay Akın, Selçuk Ramazanoğlu gibi finans ve ekonomi alanında ünlü simalar yer almaktadır.

https://www.canlitvde.com/ekoturk/